Share |

ULTIMA ORĂ! O căruță și două autoturisme implicate într-un accident pe DN2 E85

UPDATE: Din primele date a rezultat faptul că un barbat în vârstă de 70 de ani, din Buda, care se deplasa cu un atelaj, s-a angajat în traversarea DN 2 E 85. Pe fondul neasigurării corespunzătoare și aflându-se sub influenţa alcoolului, a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, pe direcţia Focșani către Buzau.

În urma impactului, atelajul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a fost acroșat de un autoturism condus regulamentar de un tânăr în vârstă de 25 de ani.

În urma evenimentului a rezultat rănirea căruțașului, care a fost transportat la spital. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor condițiilor în care s-a produs accidentul

La spital au mai fost conduse alte două persoane, șoferul de 55 ani din Bacău și un pasager din celălalt autoturism.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Accident produs, în urmă cu puțin timp, la iesirea din Râmnicu Sărat către Focșani, pe DN 2 E85. A avut loc o coliziune între două autoturisme şi o căruță. Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, de la fața locului a fost preluat și transportat la spital caruțașul, de aproximativ 70 ani. 

Traficul se desfașoară alternativ, fiind dirijat de polițiști.

Your rating: Nimic Average: 1 (1 vote)