Share |

Un buzoian bate fără milă un bătrân fără apărare (VIDEO)

Un incident extrem de violent s-a petrecut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, chiar în centrul Brașovului. Potrivit brasovtv.com, evenimentul a avut loc într-un pasaj subteran din oraș.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum doi tineri lovesc fără milă un bărbat în vârstă, în tentativa de a-l jefui. Potrivit poliţiştilor, cele trei persoane se cunoşteau dinaintea incidentului, iar conflictul ar fi izbucnit din cauza unei sume de bani.

Tinerii, unul de 18 ani şi altul de 23 ani, îl lovesc pe bătrân cu pumnii şi picioarele şi chiar îl imping pe scări. Imaginile de pe camerele de supraveghere ale pasajului sunt de o violenţă extremă. Omul se rostogoleşte mai mulţi metri până la baza scărilor unde leşină. Cei doi tineri continuă să îl lovească până când un paznic aflat la serviciu în pasaj intervine şi îi pune pe fugă. Tot paznicul a chemat poliţia care a ridicat şi imaginile. Bătrânul a ajuns la spital. El a rămas internat la Secţia de NeurochiruRgie. Cei doi tineri au fost prinşi rapid. Unul este din Botoşani, iar celălalt este din Buzău. Cercetările au arătat că victima şi agresorii se cunoşteau şi că totul a început de la o datorie. În plus bătaia a început înainte de intrarea în pasaj. „Cei trei se cunoşteau anterior şi au intrat în conflict de la o sumă de bani. Cei doi agresori au fost surprinşi de agentul unei societăţi de pază. Au fost reţinuţi 24 de ore, iar ulterior instanţa a decis arestarea lor pentru 30 de zile. Ei sunt cercetaţi în continuare pentru lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice. Victima a suferit vătămari pentru care necesită 16-18 zile de îngrijiri medicale“, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Agresorii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. Ei sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe, dar şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

No votes yet