Share |

Un medic buzoian a fost prins luând mită și este urmărit penal

Medicul buzoian Viorel Vracioiu de la Spitalul Militar este urmărit penal pentru luare de mită. Procurorii anticorupție susțin că acuzațiile au venit din partea unei femei care a trecut prin această experiență cu doctorul corupt.

 

Victima i-a povestit soțului său că doctorul Viorel Vracioiu de la Spitalul Militar i-a cerut mită. Bărbatul a hotărât să nu stea cu mâinile în sân și a mers să ceară ajutorul procurorilor DNA. Aceștia din urmă au instrumentat un flagrant, iar medicul a fost prins în fapt. Medicul Viorel Vracioiu de la Spitalul Militar a primit suma de 500 de lei inscripționați cu „MITĂ”.

Potrivit stirileprotv, cel care a pus la care flagrantul il poate trimite direct în arest pe medicul ORL-ist corupt. Acesta nu își poate schimba domiciliul și nu are voie să părăsească țara. Trebuie să se prezinte la DNA de fiecare dată când este chemat. Viorl Vracioiu nu are voie să intre în contact cu cei doi care l-au denunțat, iar activitatea sa de la Spitalul Militar a fost întreruptă. Când procurorii anticorupție au intrat peste medic și l-au prins în flagrant, acesta a declarat că suma de bani primită (n.r) este drept mulțumire pentru operația de deviație de sept pe care i-a făcut-o celei care l-a denunțat.

No votes yet