Share |

Unul dintre cele mai ample proiecte ale Buzăului a luat astăzi startul

În această dimineață aufost începute lucrările de amenajare a Iazului Morilor, unul dintre cele mai ample proiecte edilitare ale Buzăului, pe care primarul orașului, Constantin Toma, l--a promis buzoienilor încă de anul trecut.
Șoferii de pe strada Frăsinet, zona prin care va trece Iazul Morilor, au fost notificați cu privire la demararea lucrărilor.
Autoritățile buzoiene vor acum să amenajeze Iazul Morii astfel încât o bună porțiune să devină una dintre atracțiile orașului, cu amenajări asemenea unei faleze, terase și mori de apă.

"Primăria municipiului Buzău anunță începerea cu data de 14.07.2020 a lucrărilor la proiectul ”Punerea în valoare a canalului Iazul Morii, pe strada Frăsinet, prin amenajarea unui spațiu de recreere”, conform Autorizației de construire nr. 169/13.07.2020.

Astfel circulația autovehiculelor pe strada Frăsinet va fi restricționată conform următoarele modificări :

-pe sensul de mers dinspre strada Mesteacănului către Bdul Unirii se va închide banda de circulație începând din dreptul alveolei stației de autobuz din vecinătatea Bisericii Sf. Ștefan până în dreptul aleii de acces cu autovehicule de aprovizionare a magazinului Kaufland;

-circulația pe sensul de mers dinspre strada Mesteacănului către Bdul Unirii se va desfășura pe banda de lângă axul străzii a celuilalt sens de mers, din dreptul alveolei stației de autobuz din vecinătatea Bisericii Sf. Ștefan până în dreptul aleii de acces cu autovehicule de aprovizionare a magazinului Kaufland, cu respectarea semnalizării rutiere temporare pe durata executării lucrărilor;

-circulația pe sensul de mers dinspre Bdul Unirii către strada Mesteacănului se va desfășura pe o singură bandă de circulație, pe tronsonul delimitat de aleea de acces pentru aprovizionare a magazinului Kaufland până în dreptul alveolei stației de autobuz din vecinătatea Bisericii Sf. Ștefan.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat."

PRIMAR,

Constantin Toma

No votes yet