Share |

Cele mai în vogă nuanţe de ojă pentru toamna- iarna 2011

Dacă te intrebi ce au în comun pastelurile, griurile metalice,nuanţele de nude şi albastru închis iţi spunem noi: toate reprezinta trendurile acestui sezon care sa ne orienteze catre o dilema perfecta: cum ne mai pictam unghiile. Ai ca sursa de inspiratie show-urile Marc Jacobs, Chanel, Vena Cava si Jason Wu.

 

Oranj pastelat — culoarea piersicii iti scoate in evidenta un bronz fantastic.Chiar dacă duce cu gândul la primăvară, această nuanţa este în tendinţe şi în această toamnă.

Lila-lavanda — aceasta este surpriza de sezon a designerilor; nuanţe mai lucioase sau mai mate, mai închise sau mai deschise, arată bine în combinaţie cu orice tip de piele;

Nude — alege o varianta glossy, care iti confera un look cuminte si, în acelasi timp, provocator;

Trendul Twilight  e din nou în tendinţe. Albastrul închis e una din culorile care se comportă ca şi roşul, adică o culoare îndrazneaţa si provocatoare.Iniţial, femeile sunt sceptice în privinţa acestei culori, dar ulterior sunt fermecate de această alternativă ideală pentru negru.

 

 

Ruby red sau roşul închis este mult mai matur si mai sofisticat decât roşul deschis.Noua nuanţă de roşu închis e super sexy pentru doamnele ce îşi doresc un look de femme fatale.

Gri metalic — este o optiune pentru curajoase si sunt un accent glam care poate suplini cu succes o bijuterie (vezi vedeta podiumurilor, Chanel – Graphite);

Your rating: Nimic Average: 5 (2 votes)