Share |

Cum arată noul prieten al lui Jennifer Lopez!

Vezi cum a reacţionat vedeta când a fost pozată!

Deşi încearcă să ascundă relaţia cu actorul Bradley Cooper, Jennifer Lopez, care se află în plin divorţ de Marc Anthony, nu mai poate ţine secret acest lucru.

 

Jennifer Lopez este pe val din punct de vedere muzical însa în plan personal ultima perioadă a fost una tumultoasă. Evident că cel mai important eveniment în acest sens a fost divorţul de cantareţul Mark Anthony, ultra mediatizat pe plan internaţional. Cu toate astea, Jennifer pare să cada în picioare în această situaţie pentru că aparent si-a revenit destul de repede dupa decepţia amoroasa. In plus, după divorţ proiectele în care este implicată nu par să se mai termine.

Cântăreata a fost vazută de papparazi în compania lui Bradley Cooper, un actor de la Hollywood divorţat despre care se spune că ar fi avut o relaţie si cu Renée Zellweger. Cei doi au fost fotografiati intr-o maşină după ce au luat cina impreuna în New York. Amândoi par că vor sa se ascundă de presă însa, în timp ce Jennifer işi ţine mâinile pe faţa, Bradley nu are de ales şi trebuie să ramană cu ele pe volan şi să conducă. Cei doi au început să iasă tot mai des împreună, şi deşi încearcă să se ascundă de blitz-urile paparazzilor, nu prea le reuşeşte acest lucru.

Potrivit unor surse apropiate actorilor, cei doi se simt bine împreună, petrec tot mai mult timp unul în compania celuilalt, însă nu vor să se complice prea mult relaţia.

Your rating: Nimic Average: 4.5 (6 votes)