Share |

MODA CU STIL: Tendinţe toamnă-iarnă 2011/2012

După încălţăminte, accesorii şi beauty, e momentul să aflăm care sunt tendinţele în modă pentru sezonul rece. Un mic indiciu? Fusta midi revine în forţă!

În sezonul rece, mâneca lungă va deveni must have, la fel materialul: trebuie să fie fluid, preţios şi calin, să adore pur şi simplu silueta!
 Rochia maxi se reinventează şi accede către o sferă a eleganţei absolute.YSL propune creaţiile suave, monocrome, din mătase naturală, decorate cu funde supradimensionate, coliere încorporate şi centuri subţiri, aurii.

Valentino şi Dolce&Gabbana păstrează aceeaşi linie minimalistă a croiului, coliere, funde şi cureluşe delicate, însă stropesc rochiile cu imprimeuri mărunte, de efect. Printul înstelat propus de Dolce&Gabbana a devenit deja un must have printer fashioniste!

Colecţia Stella McCartney celebrează feminitatea în starea ei genuină. Bulinele, fulgii de material şi detaliile aurii sunt omniprezente, la fel jocurile de transparenţă, inserţiile vălurite de material şi itemurile din crep peliculizat.

Pe lângă creaţiile flamboiante de zeiţă, Giambattista Valli propune şi rochii din blană artificială, purtate cu maletă pe dedesubt şi accesorizate cu coliere metalice şi centuri late.

  Valentino şi Elie Saab promovează pentru sezonul rece ţinutele all-nude, atât de sofisticate prin însăşi simplitatea lor! Valentino merge pe un croi uşor retro, cu piese diafane din mătase naturală, lână delicată, bumbac şi poplin, iar Elie Saab pe ansambluri minimaliste top-pantalon, cu tăieturi perfecte, îndulcite de coliere masive, aurii.

Pentru iubitoarele de culori vibrante, iată o veste bună! Galbenul solar, galben muştar, albastrul cobalt, coraiul şi portocaliul tangerine rămân în top şi în sezonul rece, însă prind un alt suflu.

La Jil Sander linia minimalista este subliniata prin culorile tari pe care le alege, designerul propune costume cu pantaloni tigareta in nuante fluorescente de galben si albastru.Acest propune stilul sporty-chic pentru  sezonul rece 2011/2012.

Fără dubiu, croiala medie va deţine suprematia în acest sezon. Sonia Rykiel, Nina Ricci, Chloe şi Louis Vuitton propun fuste, rochii şi trench-uri toate tăiate sub genunchi.

   Rykiel combină superb topuri ultra-feminine, brodate, în nuanţe suave, cu fuste midi cu tăietură provocatoare, iar Nina Ricci păstrează tonul feminin şi propune rochiţe diafane, înnobilate cu coliere-giuvaier şi centuri din piele moale.

 Piele de piton şi denim, combinaţia câştigătoare marca Chloe, şi trench-uri retro din brocart, cu nasturi supradiomensionaţi şi gulere cuminţi de la Vuitton, acestea sunt must have-urile la toamnă şi iarnă.

  

Veşti bune si pentru iubitoarele de blănuri.Ele nu au disparut din tendinţe, dar noutatea este că, pentru a reprezenta culmea rafinamentului, blana trebuie sa reprezinta doar o mica  pată  a ţinutei si in niciun caz  să  ne îmbrace din cap până în picioare.

Si nu în ultimul rand, o sugestie exclusiv  pentru toamnă. Din nou în tendinţe este culoarea cognac,pe care adoram sa o purtăm deoarece ne flateaza tenul putin bronzat si este în perfect acord cu decorul autumnal.

Your rating: Nimic Average: 4.6 (12 votes)