Share |

Un nou scandal: Angelina Jolie îl inşală pe Brad Pitt cu bodyguardul Guy!

Cu ceva timp în urmă, Angelina Jolie mărturisea că fidelitatea nu este absolut esenţială în cadrul unei relaţii. Zis şi făcut. Actriţa l-a înşelat pe iubitul ei cu un bodyguard

(Foto: vedete-monden.com)
„Trădarea” ar fi fost, de fapt, o răzbunare după ce s-a scris că Brad Pitt, starul care va împlini în decembrie 48 de ani îsi petrece suspect de mult timp alaturi de frumoasa lui asistenta.Cel putin asa sustine un martor misterios, citat de tabloidul american Star.

In replica, vedeta si-ar fi găsit consolarea şi revansa în bratele puternice ale unui bodyguard, numit Guy. Misterioasa sursă susţine că idila nu s-ar fi terminat, iar cei doi ar continua relaţia, la fel cum nici Brad nu a renuntat la asistenta lui cea sexy. „Angelina are o încredere oarbă  în Guy”, a declarat apropiatul cuplului.

 Ramâne să aflăm daca perechea formată de ea cu Brad Pitt va rezista acestor „şocuri” sau vom asista la cea mai răsunatoare desparţire de la Hollywood. Sau întai trebuie să asteptăm sa facă nunta, ca sa fie un divorţ demn de cele doua superstaruri?

Your rating: Nimic Average: 4.8 (6 votes)