Share |

Șeful social democraților buzoieni, Marcel Ciolacu, spune că PSD și-a atins primul obiectiv de etapă.

Președintele Camerei Deputaților, președinte al PSD Buzău, Marcel Ciolacu și-a felicitat colegii din organizația județeană pentru rezultatul obținut la primul tur al alegerilor prezidențiale și a avut un mesaj pentru „partidele care au tratat cu aroganță și superioritate anumite categorii de români"

PSD și-a atins primul obiectiv de etapă. Viorica Dăncilă este în turul doi, așa cum a fost mereu candidatul nostru în alegerile prezidențiale.

Sunt rezultate care ne dau speranța că putem să începem să construim. Felicit organizațiile care au performat și au făcut treabă foarte bună. Un gând special se îndreaptă către colegii mei din Buzău care au câștigat alegerile în județ. Le mulțumesc pentru toată munca pe care au depus-o în această campanie!

De acum, ne așteaptă două săptămâni intense în care trebuie să rămânem concentrați și determinați să facem un rezultat mare!

PS: Sper ca aceste alegeri să aducă cu picioarele pe pământ și partidele care au tratat cu aroganță și superioritate anumite categorii de români. Aroganța, fanatismul și închipuirile mesianice vor fi întotdeauna taxate de oameni!" a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

No votes yet