Share |

„Liberalii, băieți buni de pus la rană, defectul lor este că nu se țin de cuvânt”. Vezi cine a spus asta!

Critică tangentă cu persiflarea din partea popularilor la adresa fraților de opoziție, liberalii. Conferința de presă a PMP Buzău, onorată de prezența șefilor de la centru, președintele Eugen Tomac și vicepreședintele Claudiu Palaz, a avut ca temă principală guvernarea PSD, dar a adus în prim plan și celălalt partid de opoziție, PNL, despre care popularii nu au avut deloc cuvinte frumoase. Cu toate că o normalitate politică înseamnă o colaborare între partidele de opoziție, la Buzău lucrurile nu stau deloc așa. Mai mult de atât, președintele PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu, susține că singurii care fac opoziție sunt popularii, iar pe liberali i-a acuzat de o colaborare strânsă cu social democrații.  „În Consiliul Județean PSD are majoritate. Alianța PSD – ALDE are două treimi. Noi nu puteam influiența în niciun fel bugetul județului. PSD-ul are toate frâiele la județ. N-ai cum să faci la Buzău o opoziție unită, atât timp cât asociatul domnului Romanescu este numit șef la ITM. Vă dați seama singuri care sunt interesele și jocurile acolo. În schimb, la CLM Buzău noi ne-am abținut la votarea bugetului, așa cum am și spu s mai devreme”, a precizat liderul PMP Buzău, deputatul Adrian  Mocanu.

În completarea sa a intervenit fostul liberal Dorin Bădulescu, actualmente senator PMP, care i-a acuzat fără rezerve pe liberali că și-au transformat partidul într-o anexă a PSD.„Relația PMP  cu PNL nu există la acest moment la județul Buzău, în primul rând datorită faptului că ce-aș discuta eu ziua, seara ar ajunge la PSD. Și  cred că am spus cu asta totul. Și nu din partea noastră ar ajunge la PSD. Asta este singura noastră impresie despre conducerea PNL-ului în momentul de față și în general. Practic, un partid mare de Opoziție, care ar fi putut  să fie PNL-ul, a ajuns o anexă a PSD-ului și este evident acest lucru.  Atunci ce am putea noi discuta cu ei? Nu avem ce”, a subliniat senatorul Bădulescu.

 Claudiu Palaz, vicepreședintele PMP a adus o notă de ironie discuției: De principiu, peneliștii sunt niște băieți, extraordinari, credeți-mă! Îi pui la rană. Au un singur defect, în rest sunt perfecți: nu se pot ține de cuvânt. Dacă țara este în situația în care este acum, să nu uităm că USL-ul a adus-o! Dacă a reușit să crească atât de mult PSD în clipa asta, au un mare merit cei de la PNL”

No votes yet