Share |

45 de milioane de euro vin la Buzău! Anunțul a fost făcut de buzoianul Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, s-a adresat astăzi buzoienilor, printr-un mesaj pe Facebook, prin care îi informează că Buzăul va primi 45 de milioane de euro, bani care vor fi folosiți pentru realizarea unor ivestiții importante pentru județul nostru. Deputatul îi provoacă pe buzoieni la dialog și le cere acestora să își spună părerea cu privire la necesitățile județului, păreri de care va ține cont la următoarele alocări.

"Azi am obținut 45 de milioane de euro pentru Buzău! După Banca de Gene, Guvernul va investi masiv în educația și infrastructura buzoiană- cei doi piloni care vor asigura dezvoltarea durabilă a județului nostru!

Concret, vorbim de proiecte pentru școli și drumuri noi finanțate prin Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI).
Astfel, TOATE școlile din municipiul Buzău vor fi reabilitate și modernizate în cadrul unui proiect gigant de peste 70 de milioane de lei. Copiii noștri merită să învețe în săli de clasă noi, iar profesorii buzoieni să aibă parte de respect și de condiții decente!
Restul banilor, adică aproape 135 de milioane de lei vor fi folosiți pentru asfaltarea drumurilor din următoarele localități: Râmnicu Sărat – 17,5 mil., Zărnești- 64,6 milioane, Glodeanu-Siliștea – 13,5 mil., Beceni- 9,7 milioane, Murgești- 8,6 mil, Pietroasele – 7,6 mil, Berca- 7,1 mil. Și Pănătău – 5,7 mil.
Mulțumesc tuturor colegilor mei din administrația publică locală pentru munca enormă depusă în realizarea acestor proiecte, dar și Guvernului pentru că a înțeles nevoia de a finanța astfel de proiecte.
Vom folosi acești 45 de milioane de euro ca să avem toate școlile modernizate în municipiul Buzău, dar și șosele noi în județ!
Continuăm. Pentru un Buzău prosper!

Voi ce alte proiecte credeți că ar trebui să finanțăm în Buzău?!", scrie deputatul buzoian pe pagina sa de Facebook.

Nu este prima oară când social democratul buzoian atrage milioane de euro la Buzău. În mandatele sale de parlamentar, Buzăul a primit finanțări importante care au contribuit la dezvoltarea economică a județului și municipiului Buzău.

No votes yet