Share |

Adrian Mocanu a schimbat din nou partidul!

Primul pas spre un alt partid l-a făcut senatorul Dorin Bădulescu, în urmă cu o săptămână, când a părăsit partidul lui Călin Popescu Tărinceanu, ALDE și a semnat adeziunea la Partidul Mișcarea Populară a lui Traian Băsescu, formațiune pe care a părăsit-o în vara anului 2018. 

Adrian Mocanu a prelungit negocierilor cu conducerea PMP la nivel central până vineri, când a primit acordul de a prelua din nou conducerea organizației județene PMP Buzău, pe care , la fel ca și Bădulescu, a păsăsit-o în iulie 2018.

Decizia lui Mocanu de a părăsi ALDE a fost determinată de alegerile europarlamentare, de anul trecut, când partidul lui Tăriceanu nu a reușit să treacă de pragul electoral. După alegerile prezidențiale, când ALDE a obținut un scor bun la Buzău, Adrian Mocanu a încercat în mai multe rânduri să-l convingă pe Ludovic Orban să-i dea pe mână conducerea PNL Buzău. Acesta din urmă a fost ferm pe poziție și, la fel ca și în alte cazuri și i-a cerut în schimb să vină în partid împreună cu 20 de primari, condiție pe care Mocanu nu a putut să o îndeplinească.

Se pare că lucrurile la PMP au stat mai simplu și  s-au derulat cu pași extrem de repezi, având în vedere că, din informațiile noastre, oamenii care au plecat din ALDE  Buzău în urmă cu o săptămână au reuși deja să închege o organizație de partid la Râmnicu Sărat.

Your rating: Nimic Average: 1 (1 vote)