Share |

BUZĂU. Cea mai puternică organizaţie a PRO ROMÂNIA: „Nu suntem anexă a PSD!”

Victor Ponta, preşedintele PRO ROMÂNIA, respinge ideea unei alianţe electorale cu PSD, în contextul în care Marcel Ciolacu, liderul social democraţilor a vorbit despre liste comune cu ALDE şi Pro România la alegerile locale.

„Am crezut ca USR va fi alternativa moderna, profesionista, curata , necesara pe zona politica de Dreapta / asa cum ProRomania este si va fi pentru Stanga!

Vad ca liderul USR anunta ca s-a “predat” pentru niste functii caldute si sinecuri politice, ca Uniunea devine o simpla anexa a PNL - adica a unei forte politice care de 30 de ani face jocuri politicianiste, afaceri si interese personale! Inseamna ca Dreapta va ramane ce este azi - o adunatura inepta de sifonat bani si functii de la Stat! Mesajul ca daca votati USR va treziti ca obtineti PNL este o uriasa eroare politica!

ProRomania nu va fi niciodata anexa PSD sau a altui Partid vechi - nu suntem deloc “condamnati” sa ne punem la remorca cuiva - dimpotriva / suntem “condamnati” sa oferim alternativa la ceea ce oamenii NU mai vor dupa 30 de ani / nu ne trebuie functiile si pozitiile oferite de vechii politicieni in schimbul transformarii noastre in “soldati cuminti” / noi vom lupta pentru schimbare, modernitate, profesionalism - pentru reforma care TREBUIE facuta pana in 2024!

Noi spunem ca cerem voturile pentru ProRomania ca sa fiti reprezentati de ProRomania ( nu de PSD sau de alt Partid)! Direct si asumat !

Noi suntem ProRomania - si tinem doar cu Romania!

P.

No votes yet