Share |

Ce i-a propus Dragnea primarului Toma la întâlnirea pe care au avut-o, azi, la Palatul Comunal

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a poposit astăzi pentru mai bine de o jumătate de oră la Primăria Buzău, acolo unde a fost așteptat de către primarul orașului, Constantin Toma. Liviu Dragnea se întorcea de la Focșani și fost însoțit de liderul sociald emocraților buzoieni, deputatul Marcel Ciolacu.

Potrivit Observatorul buzoian, cei trei au urcat în biroul primarului din Palatul Comunal, unde au discutat în spatele ușilor închise mai multe chestiuni.

Publicația mai sus citată titrează că, pe lângă aspectele legate de investițiile pe care primarul orașului le are în plan pentru acest an, s-a mai discutat despre Centenarul Marii Uniri și despre Basarabia ceea ce i-a oferit lui Liviu Dragnea prilejul de a-i propune primarului Buzăului să facă parte din delegația cu care se va deplasa anul viitor la Chișinău.

Liviu Dragnea a promis, de asemenea, că va onora invitați primită din partea primarului de a participa, alături de premierul Viorica Dăncilă, la sărbătoarea pe care Municipalitatea o va organiza la Cimitirul Eroilor în data d 17 mai.

Primarul orașului i-a dăruit la plecare lui Liviu Dragnea o sacoșă cu cărți și plachete aniversare.

No votes yet