Share |

Constantin Ionescu, independent în cursa pentru Palatul Comunal. Vezi aici ce spune despre banii de campanie!

Consilierul local, Constantin Ionescu va candida independent la funcția de primar al municipiului Buzău. Într-o conferințăd e presă organizată joi, el a anunțat că va demisiona din PNL, dar şi din calitatea de consilier local:

“Am decis să candidez la funcţia de primar al municipiului Buzău din postura de independent şi nu afiliat politic. Iată că implicarea, abnegaţia şi munca pe care am desfăşurat-o timp de 8 ani în PNL nu a contat la cei care trebuie să decidă la nivel central pentru a fi desemnat la primăria reşedinţă de judeţ.” Ca urmare a sondajului desfășurat nu de mult de PNL, el a fost desemnat candidatul liberalilor pentru Palatul Comunal, dar cu toate acestea, spune el, conducerea centrală a trecut peste rezultatul sondajului și a venit în organizaţie cu o altă garnitură de candidaţi.

“Am fost validat ca şi cîştigător în acel sondaj, dar el nu a fost pe placul anumitor persoane. Cine îşi închipuie că se poate urca pe munca cuiva şi vrea să ajungă la cea mai înaltă funcţie din municipiul Buzău…buzoienii îl vor sancţiona. Nu mai am nici o legătură cu PNL. Am demisia pe care o voi depune la secretariatul PNL. Candidez pentru un oraş eliberat politic. Sigur că am o echipă constituită din oameni neafiliaţi politic, aici reprezentanţi ai unor asociaţii de proprietari. Nu vă ascund faptul că am fost sunat, pentru că de 8 ani coordonez activitatea municipală a PNL, de jumătate dintre membrii Biroului Permanent Municipal care au spus că mă vor susţine”, a subliniat Constantin Ionescu, care a mai declarat și că, pentru campanie, nu-i trebuie bani foarte mulţi pentru că va discuta cu oamenii “din uşă-n uşă”: “Mă bucur că modificarea noiilegi de finanţare a partidelor îţi limitează dreptul de a mai cheltui bani cu nemiluita şi plafonul maxim e de 11 000 de euro, bani care trebuie să se regăsească în veniturile tale de candidat. Din punctul meu de vedere, investiţia pe care trebuie să o fac în campanie şi precampanie este deplasarea din casă în casă şi discuţii cu cît mai mulţi cetăţeni care mă costă doar efortul meu personal. Orice persoană care mă poate ajuta în această campanie, cu mare plăcere, cu toată deschiderea o aştept lîngă mine”

No votes yet