Share |

Cristinel Romanescu l-a pus la colț pe avocatul Ionuț Iuga, șeful PNL Râmnicu Sărat

Viorel Holban a revenit în Partidul Național Liberal și va candida pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Sărat. Preotul Viorel Holban a declarat, la sfârșitul anului trecut, pentru "Gazeta Buzoiană" că, în luna ianuarie a acestui an, va analiza ofertele primite din partea partidelor și că va da curs celei mai bune din punctul său de vedere.

Săptămâna trecută, organizația județeană a Partidului Naţional Liberal şi-a anunţat candidatul pentru municipiul Râmnicu Sărat în persoana fostului primar, Viorel Holban, semn că liberalii i-au făcut acestuia cea mai bună ofertă.

Printr-o postare pe pagina oficială a PNL Buzău, Cristi Romanescu l-a anunţat pe Viorel Holban drept candidatul pentru Primăria municipiului Râmnicu Sărat: „Viorel Holban este candidatul PNL la Primăria Râmnicu Sărat. Cu acesta în frunte vom reuși sa recâștigam primăria orașului Râmnicu Sărat.” .

Reamintim că Holban a părăsit același partid la scurt timp după ce fostul președinte al CJ Buzău, Cristinel Bîgiu, s-a înscris la PSD, partid din care a fost exclus în iunie 2019 alături de viceprimarul Râmnicului, Ștefan Torcărescu.

Cei doi s-au înscris în PRO România și au obținut un scor foarte bun în favoarea acestei formațiuni politice la alegerile prezidențiale de anul trecut.

Prin mișcarea respectivă, Cristinel Romanescu, președintele PNL Buzău, rezolvă în favoarea sa și problema pe care o are de ceva timp cu președintele organizației liberale din Râmnicu Sărat, avocatul Ionuț Iuga, pe care practic îl neutralizează odată cu aducerea lui Holban în partid.

Neînțelegerile dintre Iuga și Romanescu au apărut după ce acesta din urmă a refuzat să o susțină pe soția lui Iuga pentru ocuparea unei funcții de conducere în cadrul Prefecturii Buzău. În plus, Ionuț Iuga a obținut un scor derizoriu la alegerile prezidențiale de anul trecut. Să nu uităm că Holban a plecat din PNL de pe poziția de șef al organizației municipale din Râmnicu Sărat, plus că din poziția de lider s-a remarcat prin multe victorii ale PNL în plan local.

Your rating: Nimic Average: 5 (1 vote)