Share |

Deputatul PMP Adrian Mocanu a votat alături de PSD Codul penal

Adrian Mocanu a votat alături de PSD şi ALDE modificările la Codul penal. Legea a trecut cu doar două voturi peste pragul necesar,  unul venind de la deputatul PMP Adrian Mocanu, exclus imediat din partid.   Eugen Tomac, preşedinte PMP, a anunţat, la finalul şedinţei Camerei Deputaţilor, unde s-au votat modificările la Codul Penal, că deputatul Adrian Mocanu este exclus din PMP, după ce a dat un vot favorabil proiectului.   “Domnule preşedinte de şedinţă, vreau să anunţ oficial aici în plen, că un coleg de-al nostru care a votat pentru Codul penal propus de PSD-ALDE e exclus din partid, domnul Mocanu. În România s-au furat păduri, resurse, au fost devalizate bănci şi nu s-a aflat niciodată cine s-a aflat în spatele acestor acţiuni. Ce aţi făcut astăzi a fost să furaţi viitorul ţării, al românilor. Am votat împotriva acestui proiect de lege”, a declarat Eugen Tomac, preşedintele PMP.

“Am votat pentru că aşa am crezut că trebuie să votez”, a declarat, miercuri pentru MEDIAFAX, deputatul PMP, Adrian Mocanu, dupa plenul în care aleşii au adoptat modificările Codului Penal.   

 În martie 2017, Mocanu a fost ales prin vot secret vicepreşedinte PMP la nivel naţional, în cadrul Consiliului Naţional Executiv al Partidului Mişcarea Populară orgrganizat la Braşov. A primit atunci sarcina de a coordona organizaţiile PMP din zona de sud-est a ţării, respectiv Buzău, Vrancea, Brăila, Galaţi, Constanţa şi Tulcea.

 

No votes yet