Share |

Fostul comamandant de Poliție, Viorel Ștefu, noul secretar general al PNL Buzău. De ce a plecat de la PRO România!

În cadrul conferinței de presă organizate, vineri, de PNL Buzău, președintele organizației județene, deputatul Cristinel Romanescu a precizat printre altele că Viorel Ștefu ar ales barca liberală cu mult timp înainte, dar că perioada de criză i-a împiedicat să îl prezinte public.
"Sper să avem o relație bună și să putem promova acțiunile bune ale PNL. Avem un candidat puternic la municipiul Buzău și sper să câștigăm Primăria municipiului Buzău. Eu am venit să ajut cu experiența mea și să căștigăm toate alegerile din acest an", a declarat Viorel Ștefu, care s-a ferit să vorbească despre motivele care au stat la baza deciziei sale de a pleca dintr-un partid de stânga și a se înrola într-unul de dreapta.
Surse bine informate susțin că motivul plecării sale din PRO România, este Constantin Ionescu, care la rândul său a plecat din PNL și s-a înscris în PRO România după ce mai întâi și-ar fi negociat candidatura la Primăria Buzău, precum și preluarea șefiei organizației municipale a partidului lui Victor Ponta, fapt care i-ar fi nemulțumit pe membrii mai vechi, printre care și Viorel Ștefu.
"Va fi o echipă care chiar va conta, pentru că a venit vremea ca cetățenii noștri să facă schimbarea pe acre o așteaptă de 30 de ani. Știți foarte bine că noi am fost confirmați în 9 martie în Biroul Politic Național, dar probabil că informația a trecut foarte repede pentru că altele erau prioritățile atunci cu pandemia Covid-19. Cele două candidaturi trebuie aprobate în Biroul Politic Național. Ulterior noi am mai lucrat, am găsit candidați și pentru celelalte UAT-uri, dar nu am mai putut ieși să vpă aducem la cunoștință aceste lucruri", a subliniat la rândul său președintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu.
La conferința de presă a fost prezent și candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Buzău, medicul Adrian Zoican, care a precizat că, în opinia sa electoratul buzoian este unul de dreapta, dar că vina pentru faptul că PNL nu a câștigat alagerile la Buzău o poartă chiar liberalii care nu au scos până acum la alegeri candidați viabili.

No votes yet