Share |

Fostul consilier județean Doru Muzgoci fentat de propriul partid

Fostul consilier județean, Doru Muzgoci, a refuzat oferta Partidului Social Democrat de a ocupa funcția de adjunct al  inspectorului șef de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău. Anul trecut, Doru Muzgoci  a fost ofertat cu funcția de inspector șef al instituției, motiv pentru care s-a și retras din funcția de consilier județean la începutul acestui an. Oferta nu a fost întîmplătoare, Doru Muzgoci fiind unul dintre membrii importanți ai partidului, cu o contribuție de necontestat la rezultatele obținute de PSD pe Valea Buzăului și mai cu seamă la Nehoiu, cu ocazia scrutinurilor care au avut loc.

Drept răsplată, partidul s-a gîndit să-i ofere o funcție de conducere într-o instituție importantă din județul Buzău, singura compensație care putea să-l satisfacă pe Muzgoci, dat fiind faptul că acesta conduce o afacere la Nehoiu, de pe urma căreia obține un profit care nu este de neglijat.

Despre ruperea înțelegerii Doru Muzgoci a aflat din presă, zilele trecute, cînd s-a anunțat numirea lui Gabriel Gheorghe în funcția de inspector șef interimar  al Inspectoratului Teritorial de Muncă Buzău.

Supărarea social democratului este lesne de înțeles, iar sursele noastre spun că a refuzat bărbătește propunerea șefilor săi de partid de accepta funcția de adjunct la ITM, spunînd că este un om cu principii și valori care nu admite nerespectarea unei înțelegeri. Rămîne de văzut cum vor evolua lucrurile sau dacă Muzgoci va face vreo mișcare, deși pentru unii acest lucru este previzibil.

 

Your rating: Nimic Average: 3 (2 votes)