Share |

Fostul director al Companiei de Apă, funcție importantă în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice

Ionel Tescaru, fostul director al Companiei de Apă Buzău, a fost numit, miercuri, președinte al Autorității Naționale de Reglementăre pentru Serviciile Comunale și Utilități Publice, printr-o decizie semnată de premierul Viorica Dăncilă.

Decretul de numire la șefia ANRSC a fost publicat în Monitorul Oficial, ceea ce înseamnă că, timp de cinci ani, Ionel Tescaru va ocupa funcția respectivă.

 

Până acum și alți buzoieni au ocupat funcția de presedinte al Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice și anume de Janina Preda și Cristi Bâgiu.

Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice – A.N.R.S.C. este instituție publică de interes național, cu personalitate juridică, ce funcționează în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice și are ca scop reglementarea și monitorizarea la nivel central a activităților din domeniul serviciilor comunitare de utilități publice aflate în atribuțiile sale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 51 din 2006, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Your rating: Nimic Average: 1 (1 vote)