Share |

Gândurile unui liberal pentru Marcel Ciolacu

Unul dintre cei mai duri critici ai PSD, omul de afaceri Ion Nicolae, liberal autentic, nu a rămas indiferent la necazul prin care a trecut astăzi liderul social democraților, buzoianul Marcel Ciolacu. Deși, spune el, nu au fost puține războaiele pe care le-au dus cei doi, situația în care s-a aflat astăzi Marcel Ciolacu l-a impresionat.
Prin intermediul ziarului nostru, Ion Nicolae a ținut să transmită aceste gânduri:

"Eu cu Marcel Ciolacu, deși nu ne cunoaștem personal am avut războaie politice grele, prin oamenii domniei sale. Dar nu trebuie să gândim și să fim negativi la necazurile semenilor noștri! Una este politica, alta este viața! Politica este ca jocul de șah în care nu avem dușmani, avem adversari, un joc  în care gândim strategii prin care să ne înlăturăm adversarul, nu ne dorim să îl vedem mort.
Nu ne putem bucura de o asemenea nenorocire care i se poate întîmpla unui om. Nu facem politică pe necazurile unor oameni. Nu, dacă suntem oameni!
Să nu uităm că toți suntem trecători prin lumea aceasta și că fiecare avem păcatele noastre, pentru că păcatele nu se fac numai în politică!
Oameni buni, cine seamănă ură, culege ură! Haideți să fim altfel!
Însănătoșire grabnică, Marcel Ciolacu!"

Reamintim că președintelui PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă și a fost dus de urgență la Spitalul Militar, unde s-a constatat că a suferit un episod lipotimic și că are hipocalcemie.

Your rating: Nimic Average: 5 (1 vote)