Share |

Imaginile cu Marcel Ciolacu și Liviu Dragnea apărute în spațiul public, un mesaj de mare forță

Deputatul Marcel Ciolacu a primit cu bucurie vizita la Buzău a  șefului său de partid, Liviu Dragnea și și-a exprimat această bucurie printr-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook.

 „Azi am avut parte de o surpriză plăcută, pentru că l-am avut oaspete la Buzău pe domnul Liviu Dragnea. Apreciez că și-a decalat programul, special pentru a discuta cu mine și cu primarul Constantin Toma despre proiectele legate de dezvoltarea orașului, dar și despre evenimentele pe care le vom organiza cu ocazia Centenarului, cu precădere cel care va avea loc pe 17 mai, de Ziua Eroilor, care va reuni cele mai de seamă personalități ale României, dar și reprezentanți din țările care au militari înhumați în Cimitirul Eroilor din Buzău”

La întoarcerea de la Focșani, unde a participat la inaugurarea de către Consiliul Județean Vrancea a unui bazin de înot și polo, Liviu Dragnea i-a făcut o vizită scurtă, la Palatul Comunal, primarului Constantin Toma. Acesta l-a așteptat pe Dragnea pe scările intrării principale a Palatului Comunal. Primul care a sosit a fost deputatul Marcel Ciolacu și, la foarte scurt timp, a ajuns și Liviu Dragnea, care a coborât dintr-un autoturism Skoda Superb.

Discuțiile s-au purtat în biroul primarului și au durat circa o jumătate de oră. Au fost aduse în discuție proiectele municipiului și, foarte important, Constantin Toma a primit din partea lui Dragnea invitația de a-l însoți în vizita pe care urmează să o facă la Chișinău.

Imaginile apărute în spațiul public în care deputatul  Marcel Ciolacu se află alături de șeful său pe linie de partid, Liviu Dragnea, sunt un mesaj de mare forță după ce s-au făcut foarte multe speculații și nu numai la Buzău, cu privire la relația dintre cei doi. Și chiar dacă pentru foarte mulți relația dintre cei doi continuă să rămână o chestiune greu de stabilit, cu atât mai mult cu cât chiar social democratul buzoian recunoaște în mesajul său prezentat mai sus că fost surprins de vizita respectivă,  în aparență Marcel Ciolacu și Liviu Dragnea au o relație cât se poate de cordială.

Your rating: Nimic Average: 5 (1 vote)