Share |

Iulian Nicoare i-a luat locul lui Cornel Diaconiță în Consiliul Județean

În şedinţa de astăzi a Consiliului Judeţean Buzău, social democratul Iulian Nicoare i-a luat locul fostului consilier judeţean Cornel Diaconiţă, care a demisionat din Consiliul Judeţean luna trecută.

 

Proiectul de hotărâre privind numirea Marilenei Dobrescu, următoarea de pe lista de supleanţi a PSD, în funcţia de consilier judeţean, a fost retras de pe ordinea de zi, din cauză că Dobrescu deţine şi funcţia de manager al Spitalului din Smeeni şi nu era clar dacă poate ocupa şi postul de ales judeţean sau va intra în vizorul inspectorilor de integritate. Punctul de vedere al ANI a fost că Marilena Dobrescu ar putea fi acuzată de conflict de interese sau incompatibilitate în cazul în care va ocupa ambele posturi.

 

Nici următorul pe lista social-democraţilor nu mai putea ocupa această funcție. Lary Ţoni a fost numit secretar de stat în Ministerul Economiei, aşa că nu putea face parte şi din Consiliul Judeţean, prin urmare social democratul Iulian Nicoare a fost validat astăzi consilier judeţean în locul lui Cornel Diaconiţă.

No votes yet