Share |

L-a reevaluat de la „fesenist prăfuit” la „demn de respect prin prisma vârstei și a poziției”

Au apus vremurile declarațiilor spumoase prin care președintele PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu și primarul orașului, Constantin Toma își trimiteau unul altuia săgeți otrăvite. De când primarul a jucat la nunta deputatului, a fost clar pentru toată lumea că animozitățile dintre cei doi sunt de domeniul trecutului, cel puțin în plan personal. Și în CLM Buzău a existat o perioadă de consens între social democrați și populari, dar de la începutul anului lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. În ultimele două luni, cu câteva excepții,  când unii au votat pro ceilalți au votat contra. 

Cu toate acestea liderul popularilor buzoieni nu mai dovedește aceeași virulență ca altădată când vorbește despre primarul orașului. Întrebat fiind de jurnașiști, la conferința de presă de vineri, dacă are informații în legătură cu plângerea pe care i-a făcut-o la ANI primarului Constantin Toma, Adrian Mocanu a spus răsuns că nu are încă un rezultat, dar a profitat în mod clar de context pentru a-și exprima respectul pe care i-l poartă edilului, separat de războiul din plan politic

„Încă nu am primit un rezultat. Din ce știu încă este în cercetare. Domnul Toma nu a spus că ce am spus eu este neadevărat, să ne înțelegem! Respectul meu față  de primarul municipiului Buzău este un   respect și din prisma vârstei și de funcția pe care o ocupă, dar noi vorbim de politică și ce credem că ar trebui făcut și în municipiul Buzău, de ce nu și în județul Buzău, pentru că eu am altă viziune, nu este obligatoriu să fiu de acord cu dumnealui, cu toate că face unele lucruri bune, unele  mai puțin bune și ori de cîâte ori a fost caul, le-am sesizat”, a precizat Mocanu.

Să mai zică cineva că la Buzău nu se face politică!

No votes yet