Share |

Liberalul Constantin Ionescu a strâns gunoaie cot la cot cu primarul Constantin Toma în Parcul Crâng (FOTO)

Portavocea liberală din Consiliul Local Municipal, una dintre cele mai critice voci de-a lungul ultimilor patru ani, Constantin Ionescu, este din ce în ce mai apropiat de primarul municipiului Buzău Constantin Toma.

Pentru cei pricepuți ăîn ale politicii, promovarea unui proiect de hotărâre inițiat de Ionescu în urmă cu mai multe luni pe ordinea de zi a unei ședințe recente a CLM Buzău, cel prin care propunea accesul gratuit al elevilor la competițiile sportive, a fost un semnal în acest sens. Sâmbătă, participarea liberalului Constantin Ionescu la acțiunea de curățenie în Parcul Crâng, inițiată de primarul orașului, Constantin Toma, vine ca o confirmare a bănuielilor că Ionescu ar putea în scurt timp să treacă în rândul social-democraților sau cel puțin să sprijine inițiativele PSD în Consiliul Local Municipal.

De altfel, Constantin Ionescu are o relație tensionată cu șeful PNL Buzău, senatorul Cristinel Romanescu  și este aproape sigur că din partea liberalilor va candida la fiuncția de primar al municipiului Buzău fostul viceprimar Andrei Neder și nu Constantin Ionescu. Ionescu are așadar toate motivele să intre în PSD. Și dacă ar fi să dăm crezare tuturor zvonurilor care se vehiculează pe acest subiect în momentul de față, pe Ionescu îl vor urma câțiva membri de vază ai PNL Buzău.

Constantin Ionescu a fost singurul liberal prezent acțiunea primarului Toma, iar USR Buzău a avut reprezentare în persoana lui Irinel Cristea.

FOTO: Vlad ORJAN

No votes yet