Share |

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose îl susțin pe Oprișan, contestatarul lui Dragnea

Liderul social democraților buzoieni s-a poziționat în perspectiva alegerilor de sâmbăta viitoare de partea celei mai critice voci din PSD la adresa lui Liviu Dragnea. Este vorba despre Marian Oprișan, care va candida la o funcție de vicepreședinte al PSD, urmând să reprezinte regiunea din care județul Buzău face parte alături de județul Vrancea. Anunțul a fost ffăcut chiar de Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook:

„Cu privire la unele informații apărute în mass-media în ultimele zile, doresc să precizez că nu am intenționat și în consecință nu voi candida pentru nicio funcție de conducere în cadrul Partidului Social Democrat la Congresul Extraordinar din 10 martie. Mă onorează susținerea și aprecierea colegilor mei din partid, dar consider că în acest moment activitatea mea trebuie să se concentreze atât pe organizația PSD Buzău cât și pe ceea ce am de făcut în Parlament.

Îl voi susține la Congres pe Marian Oprișan pentru o funcție de vicepreședinte pentru regiunea sud-est. Voi sprijini cu toată convingerea viitoarea conducere a PSD în realizarea obiectivelor din programul de guvernare!”

Marian Oprișan, unul dintre contestatarii lui Liviu Dragnea, a anunțat că va candida în cadrul CExN PSD, care va avea loc pe 10 martie.

Și fostul premier al României, Mihai Tudose a anunțat  marți dimineață că îl va susține pentru o funcţie de vicepreşedinte pe Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea, Brăila, județ pe care îl reprezintă Tudose, fiind inclusă în aceeași regiune cu județele Vrancea și Buzău.

No votes yet