Share |

Marcel Ciolacu, anunț cu privire la șefia PSD

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că va candida la viitorul congres al partidului și a mai spus că un congres al partidului trebuie organizat cât mai repede.

„Marea majoritate a colegilor mei au susținut că trebuie organizat un congres. Acum, trebuie să înțelegem și să vedem și să învățăm din greșeli. Am văzut ce a însemnat un Congres la USR cu o lună înainte de alegerile prezidențiale, și ce voci interne și ce deranj intern a fost. Consider că trebuie făcut cât mai repede un congres, imediat după terminarea stării de alertă. (...) Da, voi candida la congres”, a declarat Marcel Cioalcu, la TVR 1 și a subliniat că va candida cu un proiect politic și alături de o echipă. 

„Lupta politică este atât în exterior, cât și în interior. În acest moment, eu sunt președinte interimar. Ce nu înțeleg anumiți colegi de-ai mei e că acesta este jocul pe care Iohannis și PNL și-l doresc. Nu poți să șubrezești un partid numai din atacuri externe, îți trebuie și un scenariu intern”, a mai spus Ciolacu.

 

Your rating: Nimic Average: 4 (1 vote)