Share |

Marcel Ciolacu, apariție surpriză la Convenția PRO România

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a participat, duminică, la Convenția Anuală a partidului condus de Victor Ponta, care are loc începând cu ora 12:00, la Palatul Parlamentului. Ciolacu a venit la o oră după ce convenția a început și s-a așezat lângă Gabriela Firea, prezentă de asemenea la evenimentul PRO România.

G4Media.ro titrează că primul invitat care a urcat pe scenă a fost Mircea Diaconu, care a vorbit despre nevoia de regenerare a pădurilor, iar lui i-au urmat Călin Popescu Tăriceanu, Gabriela Firea, secretarul general al DEMOS și alții.

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit la rândul său despre nevoia de luptă a celor două partide, ALDE și PRO România, împotriva ”hegemoniei partidelor mari” și a anunțat că ”vin vremuri grele” pentru partidele mici, după ”blatul pe față” dintre PSD și PNL.

A urmat primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, care a avut un discurs foarte călduros la adresa lui Victor Ponta, numindu-l ”cel mai bun premier al României” și a propus aproape fără echivoc o alianță PSD-PRO România care să o susțină la alegerile locale din 2020. Victor Ponta i-a răspuns afirmativ la propunere, printr-un contraexemplu, cel al candidatului PRO România pentru Primăria Timișoara, proaspăt ieșit din PSD. În timpul discursului său, Firea a făcut aluzii de mai multe ori la o eventuală excludere din PSD, după ce aceasta și-a exprimat susținerea fățișă pentru fostul premier.

Între două discursuri, în sală a apărut Marcel Ciolacu, a cărui prezență a fost semnalată chiar de Victor Ponta care a ironizat momentul spunând că ”era să leșine” când l-a văzut pe liderul interimar al PSD., potrivit publicației G4Media.ro

Marcel Ciolacu le-a spus membrilor PRO România din primul rând al sălii că îi amintesc de un moment din copilărie: ”Când eram copii și mama ne spunea: Hai, treceți odată acasă!”. Liderul interimar al PSD a subliniat că ”au trecut vremurile când nici nu puteai să vorbești în PSD, că erai considerat trădător”.

Your rating: Nimic Average: 3 (2 votes)