Share |

Marcel Ciolacu despre congresul PSD: "Nu am fost de acord cu congresul"

Potrivit Agerpres, preşedintele Camerei Deputaţilor, buzoianul Marcel Ciolacu, a declarat joi că nu ştie dacă va fi amânat congresul PSD, anunţat pentru 29 iunie, şi că aşteaptă să vadă ce se va hotărî în Comitetul Executiv Naţional al partidului. 

"Nu ştiu, haideţi să vedem ce hotărâm în CExN. Eu m-am exprimat data trecută în CExN, când nu am fost de acord cu congresul. Eu mi-am făcut datoria data trecută", a spus Ciolacu înainte de începerea şedinţei CExN, întrebat dacă este posibil să fie amânat congresul.

Social-democratul Marcel Ciolacu a mai declarat cu o zi înainte că nu va candida la Congresul PSD pentru nicio funcţie, menţionând că a convenit cu premierul Viorica Dăncilă că este bine pentru stabilitatea partidului şi că el nu are "veleitatea de a candida".

"Eu am spus că nu voi candida la congres", a afirmat Ciolacu, precizând că a considerat normal să-i anunţe pe parlamentarii PSD acest lucru.

El a spus că a discutat cu premierul Viorica Dăncilă şi au convenit amândoi "că este cel mai bine pentru stabilitatea partidului".

Întrebat despre declaraţia sa, potrivit căreia va lua decizia referitoare la o eventuală candidatură la congres după o discuţie cu premierul Dăncilă, Ciolacu a spus: "Înseamnă că am discutat. Nu mi-a spus doamna Dăncilă nimic. Am convenit amândoi că este cel mai bine pentru stabilitatea partidului şi pentru momentul acesta, plus că eu nu aveam această veleitate de a candida".

No votes yet