Share |

Medicul Mădălina Munteanu este noul membru al echipei primarului Constantin Toma. Ce pasiuni mai are în afară de politică!

Medicul stomatolog Mădălina Munteanu este noul membru al Organizației Municipale a PSD Buzău și va face parte din echipacu care primarul Constantin Toma se va bate pentru Consiliul Local Municipal
În cadrul conferinței de presă organizată special de fruntași ai PSD alături de primarul Toma, Mădălina Munteanu a recunoscut că a fost curtată de mai multe partide după ce a prăsit USR, dar că a acceptat propunerea PSD deoarece a realizat că aici se regăsește doctrinar și că proiectele în slujba societății pe care și le-a propus pot fi realizate doar aici.
Mădălina Munteanu este medic stomatolog la Spitalul de Urgență din Buzău, iar înființarea cabinetului stomatologic de urgență de aici a fost posibilă la inițiativa sa, după ce a reușit să convingă autoritățile locale pe perioada pandemiei că e nevoie de așa ceva.
Pe lângă politică, medicul Mădălina are și alte pasiuni. Gastronomia este una dintre ele și chiar a participat la o emisiune televizată cu specific culinar, reușind să parcurgă mai multe etape până aproape de finală. Mădălina Munteanu cochetează și cu pictura și se descurcă foarte bine. Se poate mândri cu un vernisaj de pictură personală, care a avut loc în urmă cu câțiva ani la una dintre galeriile de artă din oraș.

 De asemenea, Mădălina Munteanu este dedicată acțiunilor caritabile și a fost unul dintre membrii activi ai Crucii Roșii Filiala Buzău pe perioada pandemiei. Este căsătorită, are doi copii și este nora fostului președinte al SANITAS Buzău, Mariana Munteanu.

La conferința de presă, la care au fost prezenți și secretarul general al PSD Buzău, Romeo Lungu precum și viceprimarul Ionuț Apostu, primarul Toma a precizat că a vrut să o aibă pe Mădălina Munteanu printre colegi în viitorul Consiliu Local și că întreaga sa echipă va fi alcătuită din oameni care au dovedit că sunt profesioniști în domeniile lorde activitate.

No votes yet