Share |

Ministrul Agriculturii, invitatul surpriză al petrecerii de sfârșit de an de la PNL Buzău. Ce a făcut Vânătoru!!!

Liberalii buzoieni au petrecut, miercuri seară, la un restaurant din vecinătatea Sălii Sporturilor, unde au sărbătorit sfârșitul anului 2019, an în care, pentru prima oară în 30 de ani, liberalii se impun în fața PSD-ului într-un tur de scrutin. 

Numărul participanților la petrecere nu a fost tocmai cel prevăzut de șeful PNL Buzău, Cristinel Romanescu, pentru că unii nu au putut, iar alții nu au vrut să onoreze invitația. Invitatul special, care a dat practic startul petrecerii, a fost ministrul Agriculturii, Adrian Oroș. Acesta le-a adresat invitaților următoarele cuvinte:

"Eu sunt convins că atenția dumneavoastră în această seară este îndreptată mai mult spre scurtimea acestui discurs, nu spre elocința lui, așa că am să vă spun că am venit cu plăcere la invitația prietenului meu, Cristi Romanescu, cu care sunt de mult prieten în bătălia aceasta liberală. Vreau să vă urez să aveți sărbători frumoase, să aveți putere, să aveți pace, iar anul viitor, împreună să câștigăm cele două bătălii pe care le mai avem, cele locale și cele generale și să putem demonstra și noi că putem guverna țara asta în care putem face lucruri minunate. Doamne ajută!"

S-au servit aperitive și friptură cu cîrnați alături de garnitură de cartofi natur, cu salată de varză albă, iar la desert invitații au primit plăcintă cu brânză.

Muzica a fost asigurată de formația unui liberal din Siriu, care, ironia sorții sau nu, se numește tot Vânătoru: Titus Vânătoru. 

Petrecerea a început la ora 17,00 și s-a terminat în jurul orei 22,00, primul care a plecat fiind Erland Cocei, prim-vicepreședintele organizației județene a PNL Buzău și a fost urmat la scurt timp de celălalt prim-vicepreședinte, avocatul Ionuț Iuga.

No votes yet