Share |

PNL și PSRO se comportă de ca și cum și-ar dori să nu fie votați de buzoieni pe 5 iunie

Președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu a luat astăzi poziție vizavi de absența consilierilor PNL și PSRO la ședința Consiliului Județean, blocând astfel urgentarea hârtiilor pentru extinderea şi reabilitarea Unității de Primiri Urgențe ce deserveşte întregul judeţ. Pe pagina sa de facebook, deputatul a scris următoarele:

“Consilierii PNL şi PSRO au blocat astăzi, prin absenţa lor de la şedinţa Consiliului Judeţean, un proiect de hotărâre important, care viza extinderea şi reabilitarea Unității de Primiri Urgențe ce deserveşte întregul judeţ. Nu numai că, prin vicierea votului, proiectul va fi întârziat cu cel puţin încă o lună, dar se riscă chiar şi pierderea finanțării necesare UPU Buzău. Această situaţie este cel puţin ciudată, dat fiind faptul că, pe lista consilierilor județeni propuși de PNL se află însuşi șeful UPU, medicul Adrian Zoican. 
Şi asta nu e tot, aceiaşi „bravi” consilieri PNL şi PSRO au lipsit astăzi şi de la festivitatea de decernare a titlurilor de cetățeni de onoare pentru militarii buzoieni căzuți la datorie în Afganistan. Să fie lipsă de respect? Nepăsare? Sau altceva...denumiţi-o voi cum vreţi, însă eu consider că datoria morală a fiecăruia este să îşi ducă mandatul până la capăt, dincolo de orice interese mici şi meschine ar avea. 
Cert este că PNL şi PSRO merg braţ la braţ. Sau, mai degrabă, dansează în familie. Cum care familie ? Familia Mocanu, dar în varianta extinsă, cu nou adoptatul Ovidiu Anghel. 
PSD rămâne ferm pe poziţie şi îşi continuă proiectele în cadrul aceleiaşi Alianţe PSD-UNPR-ALDE, alianţa care de altfel a susţinut Guvernul Ponta, demonstrat statistic drept cel mai bun Guvern al României. De partea cealaltă îi regăsim pe toţi ceilalţi, cei care nu au demonstrat nimic, dar care în schimb au stiut sa taie milioane de salarii şi pensii”

No votes yet