Share |

Președintele Camerei Deputaților, buzoianul Marcel Ciolacu: "Azi s-a mai demontat un mit"

Camera Deputaţilor a adoptat miercuri proiectul pentru modificarea unor acte normative privind votul în străinătate la alegerile prezidenţiale. În urma adoptării, proiectul poate fi trimis spre promulgare preşedintelui Klaus Iohannis. Proiectul a fost adoptat luni de Senat, iar Camera Deputaţilor este for decizional.

 

Votul în Diaspora pentru alegerile prezidențiale este extins la trei zile. Legea mai prevede ca votul în România și în Diaspora să fie extins până la ora 24:00 în cazul în care există cetățeni în secția de votare.

La scurt timp, președintele Camerei Deputaților, buzoianul Marcel Ciolacu, a scris următoarele:

 

"Ușor, dar sigur opoziția rămâne în pană de idei după ce rând pe rând toate subiectele lor de propagandă pe care le ventilează stereotip de atâta timp sunt eliminate.

Azi s-a mai demontat un mit: am adoptat cu o majoritate covârșitoare în Camera Deputaților legea prin care vor fi eliminate toate blocajele la votul din diaspora. Iar pe 1 iulie am depus proiectul de revizuire a Constituției în sensul transpunerii rezultatului referendumului din 26 mai.

Așadar, dragi colegi din opoziție, care este programul vostru politic, care sunt soluțiile concrete și viziunea pentru țară?! Sau vă rezumați doar la lozinci și postări pe rețelele sociale?!"

 

 

"

No votes yet