Share |

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că marile municipii și consiliile județene vor intra în colaps financiar

Președintele interimar al PSD, buzoianul Marcel Ciolacu, a declarat, marți, că având în vedere informatiile transmise de autoritățile locale din teritoriu, de la 1 iunie Consilii Județene și mari municipii reședință de județ vor intra în colaps financiar.

Marcel Ciolacu a mai anunțat că formatiunea pe care o conduce va depune motiuni simple impotriva ministrului Fianantelor, Florin Citu, si impotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros.

„Cheltuielile suportate de toate autoritatile locale din tara (pentru lupta cu epidemia), indiferent de culoare politica, ajung la 500 de milioane. Banii primiti de la Guvern au fost de 17 milioane de lei. Nu este prima oara cand spun de minciuna Guvernului Orban legat de fala cu care se lupta cu aceasta epidemiei, netinand cont Guvernul ca lupta ( cu coronavirusul) a fost dusa in principal de administratiile locale. Incepand cu 1 iunie, 1 iulie, CJ si marile municipii vor intra in colaps finacniar, nu vor mai exista bani nici pentru spitale si nici pentru protectia copilului. Impreuna cu grupurile parlamentare vom veni cu amendament la rectificarea bugetara. (...)Am hotarat, impreuna cu colegii mei, ca vom depune doua motiuni simple la Camera Deputatilor si la Senat, in ceea ce ii priveste pe Citu si Oros. Tinand cont de faptul ca ministrul Citu a mai trecut prin aceasta procedura, printr-o motiune de cenzura la Senat, pentru domnia sa, de data aceasta, o sa depunem la Camera Deputatilor, astfel incat sa fie evident faptul ca toate fortele politice in afara de PNL nu mai doresc sa aiba de-a face cu un asemenea ministru", a declarat președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu

No votes yet