Share |

Prefectul Carmen Ichim a spus că nu va asista cu pasivitate la debarcarea sa pe criterii politice

Prefectul Carmen Ichim a organizat, marți dimineață, o conferinţă de presă de bilanţ a activităţii, având în vedere că numirea unui nou prefect, în persoana lui Leonard Dimian, actualul subprefect, este doar o chestiune de ore. Carmen Ichim a recunoscut că va reintra în politică, că nu va demisiona din postul cel mai înalt de la Casa Albă și că nu va asista pasivă la debarcarea sa pe criterii politice.

Prefectul în funcţie a mai că până după sărbători va lua o pauză alături de familie. și că se va întoarce pe postul de şef al Gărzii de Mediu Buzău.

"Nu mi-am dat demisia şi nici nu mi-o voi da. Am spus că îmi dau demisia doar când voi constata că nu pot găsi o soluţie la o problemă; eu plec, îmi dau demisia şi aştept să vină o altă persoană care să poată rezolva acea problemă. Este singura posibilitate să-mi dau demisia. Alta nu există!", a declarat Ichim.

Aşadar, ultimele evoluţii de la Casa Albă arată că şefa Instituţiei Prefectului se aşteaptă să fie schimbată, dar nu demisionează. În sala unde s-a ţinut conferinţa de presă a fost, printre alţii, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a P.S.D. Buzău.

Pe pagina de Facebook a actualului prefect, comentariile nu mai contenesc și toate sunt elogiative la adresa celui mai bun prefect pe care l-a avut județul Buzău în ultimii ani.

No votes yet