Share |

Primarul Constantin Toma, vizită de lucru în cea mai digitalizată țară a Europei

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, se află în vizită în cea mai digitalizată țară din Europa, țara în care s-a născut aplicația Skype. Alături de alți 14 primari de municipii, la invitația Asociației Municipiilor din România, Constantin Toma se află în Estonia, urmând ca de acolo să meargă în Olanda. Este o vizită de lucru, organizată de  Asociația Municipiilor din România în perioada 04 – 10 martie 2018.

Vizita de lucru are ca obiective principale studierea experienței avansate a celor două țări în digitalizare, regenerare urbană, stabilirea de contacte cu organizațiile omoloage, precum și dezvoltarea unor parteneriate care să contribuie la promovarea bunelor practici și a schimbului de specialiști și experiență în domenii de interes comun.

Asociația Municipiilor din România a selectat participanții la vizita de lucru în cele două țări pe baza prezentărilor transmise de municipii, care au vizat prioritățile strategice locale și atragerea de investitori (facilități, colaborări, planuri), dezvoltarea economică locală (comerț, industrie, turism, educație, cultură și patrimoniu, protecția mediului, energie verde, sănătate, servicii sociale, infrastructură, construcții, IT), proiectele de viitor și domeniile de interes pentru atragerea de investiţii străine în domenii clar definite.

Costurile prilejuite de efectuarea vizitei de lucru vor fi suportate prin intermediul Asociației Municipiilor din România.

Your rating: Nimic Average: 4 (1 vote)