Share |

Proaspătă membră a PRO România, Carmen Ichim susține că va candida, dar că nu știe deocamdată unde

PRO România Buzău a organizat, luni, o conferință de presă, în care a  fost prezentată Carmen Ichim, fostul prefect al județului Buzău, în calitate de membru al partidului. Alături de șeful organizației județene, Felix Rache și Carmen Ichim s-au mai aflat Viorel Ștefu și Viorel Dobre. 

Carmen Ichim a luat cuvântul imediat după președintele Felix Rache și a recunoscut că a primit oferte din partea mai multor partide, dar  a menționat că alegerea a făcut-o ținând cont de ideile și așteptările sale: „Am primit oferte de la toate celelalte partide. Am ales PRO România pentru că e un partid nou și se potrivește mai bine cu ideile mele. N-am vrut să merg la un partid cu vechime, am optat pentru unul nou, unde să pot construi. (...) De ce am intrat într-un partid ? Eu voiam să fac administrație, dar fără politică nu se poate. Nu știu politică, aici primesc nota zero. dar știu în schimb administrație de nota 10. Alții, știu politică de 7-8 și administrație de 4”.

Fostul prefect al Buzăului a vorbit și despre intențiile sale de a candida, subliniind însă că nu ltie unde anume, decizia în acest sens urmând să fie luată abia de acum încolo: „E cert că voi candida, dar nu știu deocamdată unde. Avem un sondaj în lucrum, aștept de la oameni să-mi spună unde. La Primărie, la Consiliul Județean, la parlamentare. Voi anunța în curând”

Președintele PRO România Buzău a ținut șa rîndul său să sublinieze că , cel puțin în plan loc, partidul pe care îl reprezintă nu va face alianță cu PSD.

 

"

 

 

 

"

No votes yet