Share |

PSD Buzău la un pas să semneze ALIANȚA cu un alt partid? Se discută ACUM la sediul Consiliului Județean

Primarii social democrați și membri de frunte ai PSD Buzău au fost prezenți, vineri, la Sala Mare a Consiliului Județean pentru a discuta, printre altele, despre alianța politică pe care organizația județeană ar putea să o semneze cu partidul lui Victor Ponta, PRO România. Vom reveni cu amănunte pe această temă, dar până atunci merită subliniat că primarii care participă la întâlnire așteaptă o certitudine în ceea ce privește viitorul președinte al Consiliului Județean, pentru că informația de ultimă oră este aceea că ar urma să se facă o alegere în Carmen Ichim, fostul prefect al Buzăului, care în urmă cu două zile și-a anunșat oficial înrolarea în PRO România și actualul președinte al CJ, Petre Emanoil Neagu. Cel din urmă nu ar mai fi interesat de un nou mandat, după cum chiar domnia sa declarat în câteva rânduri.

Cea care a vorbit de curând  despre o posibilă alianță între PSD și PRO România a fost Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. "Orice alianta cu formatiuni sau entitati politice care au mesaj, gandire, structura, proiecte de stanga si de centru stanga ar fi nemaipomenita. Dar trebuie facuta o analiza pentru ca sunt inca suflete ranite in urma unor declaratii. Sunt oameni care nu trec usor cu vederea si nu iarta atat de simplu anumite luari de pozitie si critici nejustificate la adresa noastra. Decizia de alianta trebuie luata cu mare grija", a precizat Gabriela Firea, la Romania Tv, dupa ce a fost intrebata daca ar fi posibila o alianta intre PSD si Pro Romania."Vom face analize si vom lua cele mai bune decizii pentru tara si apoi pentru echipa. Nu stiu ce vom face", a adaugat edilul Capitalei.

Nu ar fi de mirare pentru mulți dintre primari ca la Buzău, liderii celor două formațiuni politice să ia curând o decizie în ceea ce privește demersul respectiv.

Vom reveni!

No votes yet