Share |

Raul Florescu a demisionat din PNL! Cu cine a bătut palma omul fostul locotenent al lui Cezar Preda!

Raul Florescu și-a dat demisia, joi, din Consiliul Județean Buzău, motivând că, începând cu data de 1 martie, renunță la calitatea sa de reprezentant al Partidului Național Liberal  și se alătură altui proiect politic. 

Legea spune că renunțarea la calitatea de membru al partidului pe ale cărui liste s-a realizat accesul în consiliul local sau județean are drept consecință și pierderea calității de consilier local sau județean, după caz.  În cazul lui Raul Florescu, acesta a ajuns în Consiliul Județean Buzău pe lista Partidului Național Liberal. 

Surse credibile susțin că Raul Florescu a optat pentru partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, Alianța Liberalilor și Democraților, formațiune politică care la Buzău îl are în frunte pe deputatul Adrian Mocanu.

Florescu a ajuns liberal în urma absorției fostului PDL de către PNL și a fost trecut practic pe linie moartă din momentul în care deputatul Cezar Preda, al cărui locotenent fidel a fost, și-a mutat fieful la Dâmbovița. Înrolarea sa în ALDE ar putea să-i asigure un loc eligibil pe lista de candidați la funcțiile de consilieri județeni, aspect care, după cum susțin aceleași surse, ar fi fost negociat.

No votes yet