Share |

Scandalurile care se țin lanț la Beceni au miză politică

Ultimele evenimente petrecute în comuna Beceni sunt de-a dreptul impresionante și pot fi greu de înțeles de către cei care pun interesul personal înainte de cel al locuitorilor comunei.

O comuna frumoasă, cu oameni gospodari și harnici, care în ultimul timp a cunoscut un real progres și care se află într-o continuă dezvoltare, se confruntă cu un scandal, care de ceva timp a prins ecouri în presa buzoiană, pentru că a existat interesul celor care-și văd doar propriul interes să dea amploare conflictului pe care tot ei l-au creat.

Dacă în comuna Cochirleanca primarul și viceprimarul, care vor candida anul viitor la funcția de primar, unul din partea PNL celălalt din partea PSD, și-au împărțit pumni în gură transformând primăria în arenă de box, la Beceni lucrurile stau altfel. Campania electorală a început și aici, chiar dacă debutul său oficial este anul viitor, dar nu bărbătește, ci cu lovituri sub centură.

Înainte de a dezvolta acest aspect, trebuie spus despre comuna Beceni că poate fi pusă cu ușurință pe harta comunelor care s-au dezvoltat uimitor în ultimii ani și care continuă pe acestă linie ascendentă. Urmează noi proiecte majore pentru ridicarea traiului oamenilor: asfalt, gaze și canalizare. Sunt avansate discuții oficiale cu agenți economici importanți pentru deschiderea unor societăți în comuna Beceni, prin care se urmărește creare de noi locuri de muncă. Numai că, aceste scandaluri de presă pe care aspiranții la funcția de primar le alimentează nu fac bine acestor proiecte, pentru simplul motiv că îi dezarmează pe agenții economici să mai dezvolte afaceri la Beceni.

În comuna Beceni, am fost plăcuți surprinși de atmosfera din acestă comunitate. Am stat de vorba cu oameni simpli, dar și cu oameni cu o anumită influență în comunitate, iar în final am tras următoarea concluzie: MIZA ESTE UNA POLITICĂ!!!

Odată cu apropierea alegerilor locale, un fost ales local, A.B. (deocamdată îi dăm doar inițialele), care se laudă că ar fi primit promisiunea fermă a șefului PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, că va fi candidatul liberal la funcția de primar al comunei Beceni, s-a lansat de ceva timp în derularea unor acțiuni care aduc numai deservicii comunității.

Vorbim despre un fost consilier PSD, abonat la contracte cu statul, care simțind că PSD-ul nu îi poate satisface nevoile și aspirațiile, a trecut rapid în tabăra PNL, cu gândul să candideze la funcția de primar al comunei.

Vom reveni cu noi informații detaliate despre personajul în cauză și vom prezenta dovezi clare cu privire la modul în care a beneficiat ani de zile de contracte cu statul.

Curios ar fi de aflat dacă președintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu, știe că numele său este folosit de A.B. fără rezerve când vine vorba de desemnarea candidatului PNL la Primăria Beceni. Dacă știe, ar trebui să i se spună, în cazul în care despre acest fapt nu are habar și că personajul în cauză și-a înșelat partenerii de afaceri și din această cauză, unii dintre ei au intrat în faliment.

Your rating: Nimic Average: 1 (1 vote)