Share |

Senatorul Cristi Bâgiu scos din toate cărțile. Toți liderii de partide au participat la “masa verde”, inclusiv Ion Vasile, mai puțin el. Nu a fost invitat.

Surprizele se lanț în politica locală. Cea mai elocventă imagine a înțelegerilor politice de ultimă oră a fost ședința Consiliului Județean, de la începutul acestei săptămâni. S-a văzut clar, acolo, cum social democrații și democrat liberalii au descoperit că au interese comune și au votat împreună la împărțirea bugetului  și cum senatorul Cristi Bâgiu a rămas pe dinafară, ceea ce înseamnă că nu face parte din nici o înțelegere și explică de altfel și patosul cu care aruncă vorbele de câteva zile. Pe scurt deputatul Cezar Preda îl va sprijini pe Boșcodeală în cursa pentru Primărie, iar Boșcodeală pe Preda pentru un nou mandate de deputat. Este clar că PSD își vede interesul și își face cărțile în așa fel încât partidul să câștige tot. Dacă asta înseamnă să se întărească partidul, social democrații nu se dau înapoi și deschid ușa și foștilor membri de partid, în frunte cu Ion Vasile. Treaba este așa de bine cântărită, încât s-au lăsat orgoliile și de o parte și de alta. În plus, în PSD există încă mulți care doresc întoarcerea doctorului, chiar dacă îi sunt fideli lui Constantin Boșcodeală, la fel de mult cum doctorul își dorește un nou mandat de senator, iar acest lucru are șanse mai mari de împlinire în partidul cu trei trandafiri. Și pe urmă, prima dragoste nu se uită niciodată.  Așadar, împăcarea lui Ion Vasile cu liderul PSD Buzău, Constantin Boșcodeală este cât se poate de certă, iar întoarcerea lui Ion Vasile în PSD a intrat în linie dreaptă. Înțelegem de aici că singurul care nu face parte din înțelegeri este senatorul Cristi Bâgiu care deși avea un motiv temeinic luni să rupă protocolul USL la Buzău, nu a făcut-o, conștient fiind că dacă va candida la Consiliul Județean având doar sprijinul PNL, șansele sale de a pierde sunt  și mai mari decât acum. 

Your rating: Nimic Average: 5 (6 votes)

Comentarii

PNL l-a bagat in mormant pe doctorul Dobos, Dumnezeu sa-l ierte! I-a distrus sanatatea omului, pentru ca nu a acceptata sa trucheze licitatiile in favoarea sponsorilor PNL si atunci Bigiu i-a tras-o. Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Asa si cu Bigiu,moameni buni, nu mai fiti naivi sa credeti ca-i cinstit. E mai rau ca toti la un loc.

"Bagiu se preocupade soarta medicilor de la UPU". Interesant! Acum e clar cine pune paie pe foc acolo.

Traseism politic? Dar intelegerile pe care dl Bagiu le-a facut cand cu PDL, cand cu PSD, stii cum se numesc? Curvasareala politica. Omul a sfidat intreg partidul si a mers de gat cu Preda, ca sa-i aduca contracte cu armata pentru cizmarie. Asta a facut el, doar afaceri de familie.

A fost intalnirea hotilor...l-au lasat pe Bigiu pe dinafara ca sa poata fura ei cat mai mult...

Bîgiu este singurul politician curat dintre toți. Nu poate fi băgat în aceeași categorie cu ceilalți.
Este integru și onest!

e foarte ciudat cum se pot intalni in acelasi loc atatia oameni cu acelasi hobby -traseismul

e foarte ciudat cum se pot intalni in acelasi loc atatia oameni cu acelasi hobby -traseismul

e foarte ciudat cum se pot intalni in acelasi loc atatia oameni cu acelasi hobby -traseismul

Sa fie oare un semn de tremurat de frica. normal ca nu a fost chemat singurul cu sanse reale, singurul care nu a furat buzoienii

Hai sa fim seriosi!!!! Bigiu nu are cum sa fie dat deoparte !! El este dorit de buzoieni, reprezinta schimbarea!!!

in politica e nevoie de oameni noi care nu s-au abonat la bani publici si a saltat partidul de le e frica astora din gastile care au furat si vor sa mai fure ...

Bagiu nu este scos din nici un joc politic!!! Pentru ca el are nevoie de votul nostru si pe asta il are deja!!!

Bagiu nu este scos din nici un joc politic!!! Pentru ca el are nevoie de votul nostru si pe asta il are deja!!!

De mic am invatat un LUCRU:CINE ARE BANI SI...A JOACA TOTUL IN PICIOARE.Nu poti miza tot pe o offerta politica.Succesurii celor cu bani si...scula tare.Ei au totul la...picioare

In politica nu te infigi cu dinti de lapte. Bagiu si-a umilit proprii colegi de partid, a crezut ca va sta pe viata la putere. Este un minicnos care si-a facut numai interesele lui. Pe oamenii vechi, din partid, care au muncit, i-a batjocorit. Rusine sa-i fie!

Cristi Bagiu este singurul parlamentar care se preocupa de situatia medicilor de la UPU, situatie creata de comportamentul mizerabil al lui Victor Mocanu! Penibilul situatiei sta exact in critic! Este inadmisibil sa vorbesti de mita, cand tu(Victor Mocanu) nu te mai saturi! Buzaul este langa d-voastra,d-nule Bagiu! Trebuie sa starpim astfel de animale nesatule, chiar daca ele umbla in haita!