Share |

Social democrații buzoieni au donat sânge

Secretarul executiv al Organizației PSD Buzău, Romeo Lungu, însoțit de câțiva dintre tinerii membri ai organizației, s-a prezentat, joi diomineață, la Centrul de Tuansfuizii din Buzău, pentru a dona sânge. Donatorii au parcurs procedura specifică de triere, care în contextul actual, de pandemie, investighează în plus și istoricul de călătorie, posibilul contact cu persoane infectate și posibilele simptome ale infecției. 

"În plină pandemie în spitale sunt mulți pacienți care au nevoie de sânge. Starea de urgență sau cea de alertă nu ar trebui să ne împiedice din a face această faptă bună, benefică pentru noi și salvatoare pentru alții.

Astăzi am mers la Centrul de Transfuzie Sanguină din Buzău, unde am donat și vă îndemn să faceți același lucru, mai ales că după 15 mai, tot mai mulți oameni vor intra în sălile de operații și vor avea nevoie de ajutorul nostru.

#DonamSange #SalvamVieti", a scris Romeo Lungu pe pagina sa de Facebook.

 

Contactat telefonic, Romeo Lungu a declarat: "Nu am făcut nimic eroic. Am vrut să demonstrăm că ne pasă de suferința altora și am vrut să contribuim la această campanie care se derulează la nivel național inclusiv prin puterea exemplului "

No votes yet