Share |

Surpriză! Partidul din partea căruia Carmen Ichim va candida la Primăria municipiului Buzău este...

Fostul prefect al județului Buzău, Carmen Ichim, va fi mai mult ca sigur unul dintre candidații la funcția de primar al municipiului Buzău. De altfel, domnia sa nu și-a ascuns intenția de a candida, dar nu a vorbit despre partidul care o va susține în demersul electoral respectiv. Până în această seară. S-a vehiculat multă vreme că PNL va fi partidul în care se va înscrie, iar speculațiile în acest sens au fost alimentate și de sondajul de opinie comandat de liberali, în care a apărut și numele său. 

"Realizările profesionale pe care le-am obținut în perioada aprilie 2017 – decembrie 2019, în calitate de prefect al Județului Buzău, solidaritatea și aprecierea arătate de numeroși primari buzoieni și șefi de instituții atât la finalul mandatului, cât și după revenirea mea în funcția de comisar-șef al Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Buzău, sunt tot atâtea motive ale deciziei pe care am luat-o – aceea de a contribui mai departe cu întreaga mea experiență și energie la construcția unei administrații publice eficiente, în slujba celor care și-au pus nădejdea în noi!

Privind retrospectiv, de la rezolvarea celor mai complexe probleme de fond funciar sau blocarea unor acte administrative adoptate în mod ilegal de unele autorități locale, până la problemele grave legate de infrastructură, mediu sau situații de urgență, pot să spun că nimic nu a lipsit din paleta de activități specifice unui reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Pe lângă acestea, am avut și ocazia de a-mi stabili o serie de obiective pe termen mediu și lung a căror realizare depinde, însă, hotărâtor și de implicarea decidenților politici care doresc cu adevărat binele comunității noastre, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PRO ROMÂNIA – Buzău, o echipă energică și hotărâtă care și-a exprimat cu fermitate dorința de a mă sprijini în toate proiectele viitoare.

Dacă întreaga mea activitate a fost PRO BUZAU ,de astăzi suntem PRO ROMÂNIA!", a scris Carmen Ichim pe pagina sa oficială de Facebook, acolo unde de aproape jumătate de an imagina sa este promovată.

Your rating: Nimic Average: 1 (1 vote)