Share |

Temă politică de ultima oră la Buzău: Carnetul de note al lui Bîgiu

Notele pe care senatorul Cristi Bîgiu le-a obținut în facultate au devenit în ultimele zile subiect de discuție aprins în sediile de partid de la Buzău. Tema a fost inițiată de pesediști la conferința de presă de joi, cînd le-au furnizat jurnaliștilor cîte un material relevant cu privire la tragerea de inimă cu care senatorul s-a aplecat asupra studiilor în facultate, primit, chipurile, de la un alegător scandalizat de nominalizarea lui Bîgiu ca unic candidat al USL la Consiliul Județean. Gurile rele spun că intrigatul sau, mă rog, intrigantul ar fi nimeni altul decît fostul consilier județean Ștefan David, bun prieten cu Victor Mocanu. Cert este că subiectul s-a născut la PSD și a fost continuat în aceeași zi la PNL de către senatorul vizat, care a ținut să-și arate uimirea și dezamăgirea față de gestul colegilor de Uniune, spunînd că niciodată nu va discuta despre asta cu ei, ci doar chestiuni politice. Deputatul Cezar Preda nu a ocolit nici el delicatul subiect. La conferința de presă pe care a organizat-o ieri,  le-a transmis social democraților că ar fi elegant să abandoneze tema respectivă din motive de decență: “ Dacă îi iau eu pe cei din PSD și văd cum și-au terminat ei facultățile s-ar putea să constat că au o problemă mai mare! Credeam că dacă au schimbat echipa au schimbat și caracterele, dar m-am înșelat.”

Your rating: Nimic Average: 4 (11 votes)

Comentarii

Demn de remarcat atitudinea lui Cezar Preda în această luptă fraticidă a celor doi din USL. Oare de ce ? Vom afla ... curând.

Daca ceilalti conducatori de partide au ceva de comentat ar trebui sa ne arate carnetele lor de note pentru a putea face si noi o comparatie, nu?

Ba un om nu conteaza cu cat a terminat scoala , facultatea etc. , ci important este caracterul si faptul ca vrea sa ajute oameni.Degeaba ai 10 pe linie si tu furi in prostie si te dai peste cap sa faci N lucruri sa ajungi iar la putere....Rusine , mare rusine !

uite vezi
preda da dovada ca e un domn aici
astia nu au subiecte mai importante
ce le pasa cum a facut bagiu facult
daca nu-l ducea capul era la sapa