Share |

Toată suflarea social democrată a județului convocată de conducere

Social democrații din Buzău se pregătesc pentru participarea la Congresul Extraordinar al partidului, programat să se desfășoare pe data de 10 martie. Sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, membrii PSD Buzău vor fi prezenți la Sala Mare  Consiliului Județean, unde va avea loc Conferința județeană a Organizației PSD Buzău, în cadrul căreia vor fi desemnați delegații ce vor participa la lucrările Congresului Partidului Social Democrat, de la Sala Palatului, din București.

Din informațiile noastre, Buzăul va fi prezent la Congres cu o delegație numeroasă, de circa 100 de  membri. Fiecărei filiale din țară i s-a stabilit numărul participanți atât în baza numărului de membri, cât și în funcție de  scorurile electorale obţinute la ultimul scrutin.

Congresul Extraordinar al PSD este alcătuit din delegați aleși de către conferințele extraordinare ale organizațiilor de județ, în funcție de norma de participare a fiecăreia, stabilită prin statut.

În afară de desemnarea delegaților, un alt punct pe ordinea de zi este Statutul PSD, deoarece fiecare filială județeană are sarcina de a veni cu propuneri de modificare a statutului partidului. 

Your rating: Nimic Average: 3 (2 votes)