Share |

Trei oameni ai deputatului Adrian Mocanu au trecut la PMP și și-au anunțat oficial candidaturile

Deși nu a anunțat oficial întoarcerea în partidul lui Traian Băsescu, deputatul Adrian Mocanu sau mai degrabă ce se întâmplă în organizația pe care o conduce, ALDE Buzău, nu face decât să confirme apropierea de PMP.
Oameni importanți ai ALDE Buzău și oameni apropiați deputatului Mocanu, au anunțat oficial că sunt membri PMP și că vor candida din partea acestei formațiuni la alegerile locale.
Doi dintre ei sunt soții Voicu, Ionela și Claudiu Voicu. Cei doi candidează pentru funcțiile de primar în comunele Cislău și Pătârlagele și nu doar că și-au făcut publice candidaturile, dar au și dat startul campaniei electorale.
Claudiu Voicu a împărțit, duminică, mărțișoare în comuna Pătârlagele din partea organizației locale PMP Pătârlagele.
Fiecare reprezentantă a sexului frumos a primit o floare și un flyer cu imaginea candidatului Voicu la funcția de primar al comunei.
Și consilierul municipal Silviu Laurențiu Roșioru a făcut marele anunț, tot pe Facebook, atât pe pagina oficială, cât și pe cea personală, unde o postat următorul text: "Dragii mei,
După cum ştiţi -politic vorbind- am fost în slujba dumneavoastră timp de opt ani de zile, respectiv vreme de două mandate în Consiliul Local Municipal Buzău.
În legislatura care se apropie de final am activat ca membru al partidului PSRO. Având în vedere faptul că PSRO s-a desfiinţat, trebuie să fac pasul către o altă formaţiune politică. Voi opta, ca şi până acum, pentru un partid de dreapta!
Fiind un om demn şi vertical, am primit propuneri de cooptare din partea majorităţii formaţiunilor politice.
Totuşi, datorită colaborării excelente pe care am avut-o în anul 2016 în timpul alegerilor parlamentare cu partidul PMP???? aleg, fara şovăială, Partidul Mişcarea Populară.????
Obiectivul meu principal este acela de a #DeparazitaDePSD acest partid (aici, la Buzău) şi sunt sigur că îl voi duce la îndeplinire!
Aşadar, începând de astazi, voi fi Preşedinte al Organizaţiei Municipale a PMP???? Buzău.
Vă promit că vom avea cea mai puternică, dinamică, profesionistă şi experimentată echipă! Vom fi mereu în slujba şi la dispoziţia dumneavoastră.
Ţineţi aproape şi, bineînteles, #VotaţiPMP????"
Așadar, trei oameni importanți din preajma deputatului Adrian Mocanu și a senatorului Dorin Bădulescu au anunțat schimbarea partidului, mai puțin cei doi.
În urmă cu două săptămâni, Gazeta Buzoiană a anunțat în exclusivitate demersurile pe care cei doi parlamentari, deputatul Adrian Mocanu și senatorul Dorin Bădulescu le fac pentru a se întoarce în PMP.
Replica a venit din partea ALDE Buzău, care a publicat următorul text: "Echipa ALDE Buzău, pe ultima sută de metri în etapa de pregătire a candidaturilor pentru alegerile locale.
Suntem încrezători în șansele organizației noastre de a întări statutul de al treilea partid ca forță politică în județ.
Suntem determinați să propunem buzoienilor cei mai buni candidați pentru primării, consilii locale și Consiliul Județean.
Suntem puternici și continuăm să fim partidul care strică jocurile PSD în Buzău. Așa se explică atacurile, intoxicările și fake-news-urile aproape zilnice publicate de "presa" locală.
Mai este puțin timp până vom face publică lista candidaților noștri. Ne propunem să răsturnăm pentru prima dată majoritățile toxice ale PSD în administrația locală."

No votes yet