Share |

Unanimitate de voturi pentru Constantin Toma președinte al organizației municipale a PSD Buzău

Primarul Constantin Toma a fost ales, astăzi, preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Buzău, cu unanimitate de voturi. 250 de delegaţi prezenţi în Sala Mare a Consiliului Judeţean, unde au avut loc alegerile, au girat pentru primarul Buzăului, care până astăzi a ocupat funcția respectivă ca interimar.

Constantin Toma, devenit o figură marcantă a PSD Buzău, a considerat totuși util să citească un raport al activităţii sale de primar, ca un fel de recomandare, la începutul conferinței municipale pentru alegeri.

Ulterior a fost organizată o conferință de presă, la care au participat alături de noul ales deputatul Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău și preşedintele executiv al organizaţiei judeţene PSD, Emanoil Neagu, şeful Consiliului Judeţean.

Marcel Ciolacu.

"Echipa aleasă astăzi este una la care am participat cu propuneri. Avem şi oameni de afaceri importanţi, chiar din multinaţionale, unul din vicepreşedinţi este domnul Ionuţ Oprea care este director general la cel mai mare producător de malţ din România, avem medici, avem foşti ofiţeri ai Armatei Române, din mediul cultural şi manageri. E un lucru extraordinar şi cred că putem schimba multe lucruri în bine împreună.", a declarat primarul Constantin Toma.

"Felicitări domnului primar Toma și întregii echipe care a fost astăzi aleasă la conducerea organizației municipale PSD Buzău. Toate lucrurile bune pentru buzoieni trebuie să continue astfel încât să aducem prosperitate și dezvoltare orașului nostru.", a scris ulterior pe pagina sa de Facebook, președintele PSD Buzău,deputatul Marcel Ciolacu. De altfel, în cadrul conferinței de presă, acesta din urmă a ținut să menționeze că are încredere că realizările lui Constantin Toma în plan politic vor fi similare celor din plan administrativ. 

No votes yet