Share |

Unde credeți că a efectuat ITM primul control cu Gabi Gheorghe în frunte?

Inspectoratul Teritorial de Muncă se poate spune că  a intrat într-o nouă etapă de când conducerea sa a fost preluată de către Gabriel Gheorghe, fostul asociat în afaceri al președintelui PNL Buzău, Cristinel Romanescu. Numirea sa în fruntea ITM a fost una cu cântec, deoarece PSD l-a pregătit inițial pentru funcția respectivă pe fostul consilier județean Doru Muzgoci, unul dintre cei mai vocali social democrați de pe Valea Buzăului. De altfel, Doru Muzgoci și-a și dat demisia din funcția de consilier județean convins fiind că va prelua conducerea ITM Buzău, dar preferințele celor de care a depins numirea respectivă aveau să se schimbe pe parcurs, iar în locul său a fost numit inspector șef interimar Gabriel Gheorghe.

Presa a dezbătut subiectul imediat după numirea acestuia și a amintit printre altele că Gabriel Gheorghe a fost primul asociat în afaceri al lui Cristinel Romanescu.

Proaspăt numit în funcția respectivă și probabil pentru a demonstra că nu are vreo legătură numirea sa în fruntea ITM cu fostul său asociat ci cu alți politicieni de la Buzău, Gabriel Gheorghe a dispus un control la firma soției lui Cristinel Romanescu, Betty Romanescu.

Contactat telefonic, Cristinel Romanescu a precizat că firma soției sale este des verificată de diverse instituții de control. „La firma soției mele s-au făcut și se fac multe controale. Nu-mi mai amintesc bine, dar, da, cred că da, am avut de curând și un control de la ITM. Relațiile mele de afaceri cu domnul Gabriel Gheorghe au încetat imediat după ce am vândut Piața B90, nu mai avem nicio legătură unul cu celălalt”, a precizat Romanescu

Your rating: Nimic Average: 5 (1 vote)