Share |

USR nu îl susține pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale

Jurnalistul Dan Andronic face o descriere deloc măgulitoare la adresa USR despre care spune că încalecă PNL cu mare succes

BRUXELLES, 5 iunie - Sputnik, Daniela Porovăț. Cunoscutul jurnalist Dan Andronic scrie pe pagina sa de Facebook că ”USR acționează respectând toate regulile unei campanii electorale continue. Pune presiune pe PNL, care deși a câștigat alegerile se comportă ușor abulic, ca un bețiv care-și tot cere scuze pentru ce a zis și ce n-a zis”.

 

Andronic atrage atenția că USR are candidați la primăriile marilor orașe, împotriva liberalilor, și că are, de asemenea, candidați împotriva președinților de consilii județene ai PSD, ceea ce-i pune în postura de câștigător.

 

”Uitați-vă la cel pe care-l propune drept candidat USR împotriva lui Robu la Timișoara și o să înțelegeți ce-i așteaptă pe liberali. Unor personaje care au sentimentul eternității în politică le vor fi contrapuse figuri noi, proaspete, care să semnifice schimbarea”, atenționează jurnalistul, care citează un liberal cu următoarea constatare: "dacă mai câștigăm Alba Iulia, Oradea și Arad, ne vom declara mulțumiți".

PNL, lovitură de moarte dată USR-PLUS

Verdictul lui Dan Andronic este necruțător: ”Cu un PSD condus de o găină fără cap, cu un PNL amețit de propriul succes, restul nu contează, ne îndreptăm spre o societate neo-marxistă de toată frumusețea”.

 

Comentariul lui Dan Andronic vine ca urmare a succesului avut de USR-PLUS în alegerile europarlamentare, succes care continuă și în perioada post-alegeri prin mișcări bine calculate prin care USR vrea să devină primul partid din România!

 

Text preluat din Sputnik Moldova

No votes yet