Share |

Vicepremierul Ciolacu cere eliminarea costurilor apei meteorice

Vicepremierul Marcel Ciolacu, președinte al PSD Buzău, le cere în mod expres conducătorilor Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) Buzău 2008, să elimine costurile cu apa meteorică plătite de cetățenii de rind și să scadă cu 30 la sută prețul apei meteorice plătite de agenții economici“Așa cum m-am zbătut ca județul Buzău să primească fonduri pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare locală, îmi doresc acum ca oamenii din Buzău și Râmnicu Sărat să plătească facturi mai mici la întreținere, prin eliminarea costurilor legate de apa meteorică și prin reducerea cu aproximativ 30 la sută a prețului plătit de către agenții economici pentru colectarea apei meteorice. 
Sunt două măsuri corecte, desprinse și din concluziile unui studiu efectuat de municipalitate la începutul anului, menite totodată să sprijinine și să încurajeze inclusiv consumatorii agenți economici. 
De aceea, am solicitat Consiliului Județean Buzău și Companiei de Apă Buzău convocarea de urgență a Adunării Generale a Acționarilor ADI 2008 pentru formalizarea legală a acestor măsuri și mă aștept ca acestea să fie duse la îndeplinire cât mai repede de către factorii responsabili.  
Cetățenii din Buzăuși Râmnicu-Sărat au dreptul la apă mai ieftină și la servicii de calitate din partea autorităților locale”, a subliniat vicepremierul Ciolacu, într-un comunicat transmis presei.icepremierul Marcel Ciolacu, le dă un ultimatum exponenţilor instituţiilor care controlează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) Buzău 2008, pentru implementarea măsurilor vizînd eliminarea costurilor cu apa meteorică şi reducerea cu 30 la sută a preţului perceput de Companie pentru apa meteorică colectată de la agenţii economici. Ciolacu le cere preşedintelui Consiliului Judeţean şi al A.D.I. Buzău 2008, Emanoil Neagu şi directorului C.A., Ionel Tescaru să convoace de urgenţă Adunarea Generală a Acţionarilor a ADI,  pentru implementarea acestor măsuri. “Așa cum m-am zbătut ca județul Buzău să primească fonduri pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare locală, îmi doresc acum ca oamenii din Buzău și Râmnicu Sărat să plătească facturi mai mici la întreținere, prin eliminarea costurilor legate de apa meteorică și prin reducerea cu aproximativ 30 la sută a prețului plătit de către agenții economici pentru colectarea apei meteorice.

Sunt două măsuri corecte, desprinse și din concluziile unui studiu efectuat de municipalitate la începutul anului, menite totodată să sprijinine și să încurajeze inclusiv consumatorii agenți economici.

De aceea, am solicitat Consiliului Județean Buzău și Companiei de Apă Buzău convocarea de urgență a Adunării Generale a Acționarilor ADI 2008 pentru formalizarea legală a acestor măsuri și mă aștept ca acestea să fie duse la îndeplinire cât mai repede de către factorii responsabili. 

Cetățenii din Buzăuși Râmnicu-Sărat au dreptul la apă mai ieftină și la servicii de calitate din partea autorităților locale”, a subliniat vicepremierul Ciolacu, într-un comunicat transmis presei.

No votes yet